Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Van harte welkom op de website van AZS Nederland

AZS Nederland is gespecialiseerd in het impregneren, polijsten, reinigen, slijpen, kristalliseren en onderhouden van vloeren bestaande uit natuursteen en/of hardsteen. Voorbeelden van natuursteen zijn onder andere; graniet, marmer, kwartsiet, leisteen en travertin. Betreffende soorten natuursteen moeten op de juiste wijze behandeld worden zodat ze lang meegaan en tevens hun kwaliteit behouden.

Natuursteen polijsten

Voor het polijsten van natuursteen bent u bij AZS Nederland aan het juiste adres.

 

Polijsten

Maak gebruik van de specialisatie van dit geweldige bedrijf. Het doel van polijsten is kleine beschadigingen en krasverwijdering, dichten oppervlak en het laten terugkeren van de oorspronkelijke glans. Kortom; het polijsten van uw hardstenen vloer heeft een groot effect.

Kristalliseren

Bij kalkhoudend natuursteen wordt meestal kristallisatie toegepast. Het natuursteen krijgt zijn oorspronkelijke glas in de toplaag terug en wordt tevens beschermt tegen slijtage.

 

Kristaliseren

Natuursteen impregneren

Het is aan te raden om natuursteen of hardsteen te impregneren tegen vetten. Natuursteen kan namelijk niet zo goed tegen vetten en oliën, daarom is impregneren een aanrader om uw vloer in topconditie te houden.

Impregneren

Dit impregneren beschermt de natuurvloer tegen het indringen van water en vuil. Een bijkomend voordeel is dat de vloer zijn natuurlijke glans behoudt.

Ook is AZS Nederland gespecialiseerd in het hydrofoberen van daken en gevels, het aanbrengen van anti- graffiti coatings en het anti- slip maken van vloeren.

 

 

button-contact

Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u altijd correct en professioneel te woord staan.


Zoals u reeds heeft gelezen bent u aan het juiste adres als het gaat om het slijpen, reinigen, impregneren, polijsten en kristalliseren van alle hardstenen- en natuurstenen vloeren. Tevens verzorgt AZS Nederland voor u het aanbrengen van anti- graffiti coatings, het anti-slip maken van vloeren en het hydrofoberen van daken en gevels.

Wij willen u hartelijk danken voor uw aandacht.

Bij vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen en geven graag advies!

button-contact

Het team van AZS Nederland staat altijd voor u klaar.

Vochtproblemen? Vochtbestrijdingtotaal.nl

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact