Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Een natuursteen is kwetsbaar voor zuren, vetten en oliën. Maar ook het normale loopvuil kan binnen dringen. Na het slijpen en polijsten is het in veel gevallen aan te bevelen een bescherming aan te brengen. Door een natuursteen te impregneren wordt U behoedt van dit soort nare dingen. Zo blijft de vloer langer beschermd tegen het indringen van water en vuil. Hierdoor is de vloer in het dagelijks onderhoud makkelijker en sneller te reinigen. Bij het impregneren van de vloer worden de porien in het gesteente afgesloten. De vloer behoud zijn glansgraad en blijft er natuurlijk uitzien daar het middel er niet op blijft liggen. Afhankelijk van de wensen van U en het soort gesteente word het juiste middel opgebracht, al dan niet kleurverdiepend. Hierdoor blijft uw vloer voor langere tijd in optimale conditie.

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact