Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Protectie tegen vervuiling

 • Faceal Colour - gepigmenteerde impregnator met een multifunctionele beitsglans
 • Faceal Oleo Colour is op basis van water, met pigment gekleurde impregnatie die als glans voor het optische ontwerp van betonnen oppervlakten bijzonder geschikt is.
 • Faceal Oleo Colour heeft, dank aan zijn water, olie en vet afstotende kenmerken, ook een vuilafstotend effect.
 • Faceal Oleo Colour is een lange termijn, duurzame bescherming, met zeer goede zelfreinigende kenmerken tijdens regen.
 • Faceal Oleo Colour wordt gefabriceerd in diverse standaardkleuren (zie lijst tijdens download), welke op korte termijn geleverd kunnen worden.
 • Faceal Oleo Colour kan ook worden geproduceerd in veel andere kleuren volgens klantenspecificaties van de opdrachtgever.

Faceal Oleo Colour is de met pigment gekleurde versie van Faceal OleoHD. Het combineert alle beschermende voordelen van Faceal OleoHD en, dank zijn pigmentatie, maakt het de optische regeling van oppervlakten mogelijk. Faceal Oleo Clour is een glansbeits, en is daarom geen deklaag voor het oppervlak. Faceal Oleo Colour verandert niets aan de structuur van de oppervlakten. Het is daarom perfect geschikt als betonglans voor de optische aanblik van betonnen oppervlakten welke, om diverse redenen, er soms niet in slagen om een eenvormig, homogene verschijning te vertonen. Andere poreuze substraten, zoals natuur- of baksteen kunnen met Faceal Oleo Colour een andere uitstraling verkrijgen. Faceal Oleo Colour is beschikbaar in alle standaardkleuren die in de bouw projecten worden gebruikt.

Optische verschijning beton beits

Wij bieden het volgende voor de oppervlaktebehandeling van beton aan.

 • Faceal Oleo Colour - onze multifunctionele glans met hydrophobische en oleophobische effect.

Met betrekking tot deze unieke technologie, bieden wij u aan:

 • Uitvoerig overleg betreffende de ondergrond en het toe te passen product.
 • Op verzoek, het aanbrengen van een proefstuk.
 • De gewaarborgde toepassingskwaliteit dankzij onze eigen applicatie afdelingen

Optische verschijning: In het ideale geval, geven de betonnen oppervlakten een optisch eenvormige, homogene verschijning.

Probleem: Het storten van beton en de uiteindelijke eenvormige verschijning van de oppervlakte, kan ter plaatse veel verschil vertonen. Een verdere cosmetische behandeling van het beton kan slechts met succes door de toepassing van een glans worden uitgevoerd die het volledig oppervlakte behandelt. En die in staat is de structuur van het oppervlak volledig in takt laat

Oplossing PSS: Faceal Oleo, welke in alle standaard Ral-kleuren beschikbaar is, kunt U niet alleen dit optische probleem oplossen! Dankzij ‚Faceal Oleo Colour', zal het behandelde oppervlak sterk hydrophobisch en oleophobisch zijn, en daardoor vuilafstotend.

Belangrijke voordelen:

1.In de praktijk aangetoonde bescherming tegen carbonatatie en agressieve invloeden uit de atmosfeer.

2.Verstevigd de ondergrond.

3. 99,8 % dampdoorlatend.

4. Semi-transparante (beitsachtige) minerale afwerking met voldoende pigmentering om      kleurverschillen te egaliseren. De esthetische kwaliteiten van het beton blijven behouden.

5. Hittebestendig, reflecteert hitte- en warmtestralen.

6. Onschadelijk voor milieu en verwerker (geen oplosmiddelen). Oplosmiddel is water. Componenten zijn minerale pigmenten en vulstoffen. Faceal Oleo Colour is zowel bij de fabricage als tijdens de  verwerking totaal niet milieubelastend.

7. Kleurecht ook na vele tientallen jaren.

8. Door minerale verstening in de poriën is afbladderen onmogelijk.

9. Speciale effecten te bereiken door de keuze van het percentage verdunning en het gebruik van verschillende gekleurde lagen.

10. Mineraal mat uiterlijk.

11. Onderhoudscyclus van 12 tot 15 jaar.

12. Toepasbaar in combinatie met PSS-20


Faceal Oleo HD – Nano-technologie Impregneer

Faceal OleoHD is een impregnatie op basis van water voor absorberende, minerale oppervlakten, en dient als bescherming tegen zowel graffiti als water, olie en op vetgebaseerde verontreiniging. Het vergemakkelijkt ook het schoonmaken en de verwijdering van kauwgom, ijs (in de winter) en algen. Faceal OleoHD is geschikt voor verticaal (façades, muur), hellende oppervlakten en, in het bijzonder, voor horizontale oppervlakten (vloeren, trappen). Deze krachtige impregnatie is bijzonder bestand tegen mechanische belastingen. Faceal OleoHD is een lange termijn, duurzame bescherming met zeer goede zelfreinigende kenmerken tijdens regen.

Faceal OleoHD verandert niet de kenmerken van de waterdampverspreiding van de behandelde oppervlakten, en is normaal onzichtbaar.

Faceal OleoHD is niet-omkeerbaar en vormt een zogenaamd permanent systeem van de graffitibescherming. De graffitiverwijdering wordt uitgevoerd met gebruik van AR Graffiti.

Faceal OleoHD is een ral-GZ 841/2 verklaarde graffitibescherming en als permanent systeem van de graffitibescherming door de BAST (het Duitse Federale Onderzoekinstituut van de Weg) vermeld.

Faceal OleoHD is ruim getest door bekende instituten.

Faceal OleoNC voor alkalische oppervlakten. Vet, Olie en water afstotende impregneer

Faceal OleoNC is een impregnatie op basis van water voor absorberende, alkalische oppervlakten, met hoge pH-waarden, als bescherming tegen water, olie en op vetgebaseerde verontreiniging. Het vergemakkelijkt het schoonmaken van vuil, algen/mos en kauwgum. Geschikt voor verticaal (façades, muur) en hellende oppervlakten.

Faceal OleoNC is een lange termijn, duurzame bescherming met zeer goede zelfreinigende kenmerken, op verticale oppervlakten, tijdens regen.

Faceal OleoNC verandert niet de kenmerken van de waterdampverspreiding van de behandelde oppervlaktes, en is optisch niet waarneembaar.

Faceal OleoNC waarborgt een lange termijn van duurzame bescherming.
 

Vergelijk van traditionele permanente coatings en Faceal Oleo HD

Traditionele permanente systemen

 • Vormen een harde laag OP de ondergrond
 • hierdoor blijft vuil plakken.
 • Sluiten de ondergrond volledig af.
 • Veranderen optisch het uiterlijk.
 • Zijn UV gevoelig en breken af,
 • hierdoor geen permanent systeem.
 • Behandelen als chemisch afval.
 • Bevatten oplosmiddelen

Faceal Oleo HD

 • Bescherming IN de ondergrond.
 • Is en blijft damp-open .
 • Uiterlijk van ondergrond veranderd niet.
 • Water gedragen oplossing.
 • Geen UV invloeden.
 • Zelfreinigend op verticale vlakken.
 • 10 jaareffectief.
 • Beste prijs - kwaliteit verhouding

Op lange termijn is Faceal Oleo HD kostenbesparend tegenover andere systemen. Geen slijtage van de opgebrachte toplaag, geen schade onder invloed van UV licht.

Voor  verdere uitgebreide productinfo verwijzen wij U graag naar www.pss20.nl

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact