Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Slijpen

Voor het mooiste eindresultaat is het verstandig om het oppervlak eerst helemaal vlak te maken. Dit betekent dat alle ongelijk gelegde tegels en beschadigingen worden geslepen. Tevens worden alle oneffenheden uit het oppervlak verwijderd. Met professionele machines en diamantschijven wordt op deze manier een belangrijke basis gelegd voor een prachtig eindresultaat. De diamantschijven worden tijdens het slijpen gekoeld met water waardoor u geen last heeft van stofontwikkeling.

Voordelen van een geslepen vloer:

– Optisch altijd schoon.
– Hoog glansniveau haalbaar over het gehele oppervlak
– Reiniging met vliesdoek systeem mogelijk.
– Minder natwissen (moppen) noodzakelijk.
– Minder vuile voegen (water blijft niet in de voegen staan).
– Eenvoudig machinaal te reinigen.
– Stroeve strakke vloer.
– Tevreden relatie.

AZS Nederland staat bekend om haarfijne slijptechnieken die met uiterste precisie en professionaliteit worden uitvoeren.

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact