Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Keramiek

Keramiek is een natuursteen wat erg gewild is door mensen die een nieuwe natuurstenen vloer aanschaffen. Dit komt mede doordat keramische objecten erg gewild zijn binnen de natuurstenen wereld.

Zo zijn er niet alleen keramische vloeren verkrijgbaar maar ook tal van keramische objecten als keramische wastafels en dakpannen. Doordat men vaak kiest voor deze objecten in de woning wil men ook een natuurstenen vloer die hierbij past.

Het zou echter jammer zijn wanneer de mooie keramische objecten hun uitstaling of waarde zouden verliezen doordat ze sporen van slijtage gaan vertonen.

AZS Nederland biedt u een team van proffesionals, waarmee zij uw keramische vloeren of objecten in topconditie houden. Ze werken voor u de sporen van slijtage weg en zorgen ervoor dat ze voor lange tijd weg blijven.

informatie_buttonadvies_button

 

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina's:

 

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact