Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Natuursteen oneffenheden

Het kan zijn dat de marmeren vloer of de natuurstenen vloer in uw huis beschadigingen heeft opgelopen door jaren van gebruik. Of u heeft bijvoorbeeld  een hard of scherp object op uw natuurstenen vloer laten vallen. Hierdoor ontstaan oneffenheden in de natuurstenen vloer, wat uiteraard geen mooi plaatje is wanneer u de kamer binnen komt.

Stel u heeft natuurstenen tegels en u heeft nooit onderhoud laten plegen om de natuurstenen vloer optimaal te behouden. Door de jaren gebruik van de natuurstenen vloer zijn er verschillende oneffenheden en beschadigingen ontstaan op de marmeren tegels en u wilt graag dat uw natuurstenen vloer past bij de rest van het badkamer interieur.

Hiervoor bent u bij AZS Nederland op het juiste adres. Wij bieden u de service aan om uw natuurstenen tegels te renoveren en de oneffenheden te repareren en er zo voor te zorgen dat uw natuurstenen vloer weer past bij de rest van het interieur. Naast de badkamer tegels kunt u uiteraard ook terecht voor andere natuurstenen oppervlakken.

informatie_buttonadvies_button

 

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina's:

 

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact