Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Uw natuurstenen vloer polijsten?

Waarom kiest men voor een natuurstenen vloer. Vaak is dit, omdat de mensen die kiezen voor een natuurstenen vloer hun huis of bedrijfspand een elegante uitstraling willen geven en bovenal keizen voor kwaliteit. U vraagt zich misschien af hoe andere mensen zo'n mooie glans op hun natuurstenen vloer krijgen. Dit komt doormiddel van polijsten, de vloer wordt verdicht en er ontstaat een prachtige glans.

Wanneer men een natuurstenen vloer heeft laten leggen, heeft men hier vaak flink voor betaald. Het is daarom niet de bedoeling dat uw vloer zijn glans na een aantal jaren al kwijt is. Wanneer u, uw natuurstenen vloer laat polijsten zorgt dit ervoor dat uw vloer zijn glans nog jaren zal behouden.

AZS Nederland levert u verschillende diensten levert omtrent het renoveren van natuursteen. AZS Nederland beschikt over een uitgebreid palet aan diensten, zoals; slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren, reinigen en het maken van een anti slip op uw natuurstenen vloer. AZS Nederland levert de verschillende diensten op elk soort oppervlak, wand of gevel. En voor elke soort natuursteen. Dus u hoeft niet bang te zijn dat wij als gerenommeerd bedrijf uw natuursteen of hardsteen niet kunnen renoveren.

informatie_buttonadvies_button

 

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina's:

 

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact