Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Natuursteen slijtage

Wanneer u ervoor kiest om mooie marmeren tegels, vloeren of andere objecten van hardsteen aan te schaffen binnen uw woning. Zal er uiteindelijk slijtage optreden. Wilt u dit tegengaan dat zult u contact op moeten nemen met een proffesional, iemand die verstand heeft van zijn vak en de kennis in huis heeft om uw natuursteen vloer tegen slijtage te behandelen.

Wij als AZS Nederland bieden u professioneel personeel met tal van jaren ervaring in het bewerken van hardsteen en natuursteen. Onder andere specialiseren wij ons in het slijpen en impregneren van bijvoorbeeld graniet en marmer. Bent u opzoek naar een specialist die u de de service en kwaliteit biedt die u verdient en de slijtage in uw natuursteen vloer repareert. Dan bent u bij AZS Nederland op het juiste adres.

informatie_buttonadvies_button

 

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina's:

 

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact