Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Onderhoud van natuursteen vloeren

Wat de natuursteen nou zo mooi maakt is natuurlijk een persoonlijke voorkeur en smaak. Een groot deel van de mensen die een marmeren of andere natuurstenen vloer hebben, geven voornamelijk als mening dat zij voor een natuurstenen vloer hebben gekozen omdat het de omgeving een stuk levendiger maakt. Bijvoorbeeld in de binnenkomst hal van een bedrijf waar een natuurstenen vloer ligt, hangt een betere sfeer dan een binnenkomst hal waar ze geen natuurstenen vloer hebben. Uiteraard geeft het een mooie look, het marmer in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. Echter is natuursteen een erg duur product en wilt u natuurlijk graag dat de natuursteen lang meegaat. Dit is helaas niet altijd het geval, door jaren van gebruik van een natuurstenen vloer gaat de toplaag van het natuursteen slijten en krijgt u een erg lelijke bovenkant van uw natuursteen. Dit is natuurlijk geen mooi plaatje voor bijvoorbeeld klanten bij uw binnenkomst hal of familie die in uw keuken terecht komt.

Vandaar dat AZS Nederland u diverse diensten biedt omtrent het renoveren en onderhouden van natuursteen. Het professioneel advies van ons personeel helpt u de mooie sfeer weer terug te krijgen zoals toen de vloer net nieuw werd gelegd. En AZS Nederland neemt het onderhoud van uw natuursteen vloer voor u uit handen.

informatie_buttonadvies_button

 

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina's:

 

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact