Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Natuursteen

Natuursteen is op vele plaatsen van toepassing. Zo hebben veel keukens een natuurstenen aanrecht. Hierbij wil men ook vaak een natuurstenen vloer om het gehele plaatje van een natuurstenen keuken af te maken.

Mensen die vaak natuursteen gebruiken houden het vaak niet alleen bij de keuken maar hebben bijvoorbeeld ook vaak buiten op het terras of in de tuin een natuurstenen terrasvloer. Bij het gebruiken van natuursteen in de tuin en in uw leefomgeving ontstaat er een veel levendigere omgeving dan voorheen. Vandaar dat men ook nog vaak in de badkamer gebruik maakt van een natuurstenen wand en of vloer. Deze vloer wordt vaak verwarmd en biedt een heerlijke warmte wanneer men het nodig heeft.

Maar net als elk ander materiaal vergaat de duurzaamheid door het gebruik van het product. Dit geldt ook bij natuursteen. Natuursteen is een product waarbij ook onderhoudt komt kijken. U kunt ervoor kiezen om diverse soorten van onderhoud te plegen. Voor deze soort diensten bent u bij het professionele bedrijf AZS op het juiste adres beland. Wij bieden u professioneel personeel aan die uw natuurstenen vloer, wand of gevel onderhouden door middel van kristalliseren, slijpen, impregneren, polijsten en reiniging van uw natuursteen.

informatie_buttonadvies_button

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina's:

 

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact