Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Waarom AZS Nederland?

AZS Nederland is al vele jaren een gerenommeerd bedrijf v.w.b. slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en anti-slip maken van alle natuursteen en hardsteen. Onze opdrachtgevers zijn o.a.: natuursteenimporteurs en -bedrijven, bouwondernemingen, instellingen en particulieren door geheel Nederland. Deze samenwerking is op één grond gebaseerd en dat is kwaliteit. In nauw overleg met onze opdrachtgevers, zijn AZS-medewerkers dagelijks onderweg om deze kwaliteitsstandaard te handhaven. Elk soort natuursteen is door ons te behandelen, onafhankelijk van oppervlak, vloer, wand of gevel.

Het AZS Nederland machinepark is volledig uitgerust, mensen worden met regelmaat geschoold, om aan al deze wensen te kunnen en blijven voldoen.
AZS Nederland kan voor U alle soorten natuursteen & hardsteen behandelen.

Voordat wij aan de uitvoering beginnen is een van onze medewerkers bij U geweest om het project vooraf te bekijken. Dit gebeurd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek word U duidelijk uitgelegd wat en hoe we te werk gaan. Tevens krijgt U een vrij nauwkeurige prijsindicatie.

Wij:

  • Slijpen... Vloer uitvlakken en egaliseren
  • Polijsten... Vloer op gewenste glansniveau brengen
  • Kristaliseren... Toplaag verharden en diepteglans inbrengen
  • Impregneren... Beschermen tegen vuil, water, olie en vet
  • Reinigen... Dieptereiniging verwijderen van cementresten en alle overig vuil
  • Anti Slip maken... 2 Componenten basis zonder zuren.maken wij de vloer stroef, zonder iets aan glansniveau of structuur van de steen te veranderen.

AZS Nederland doet meer...

AZS Nederland is niet alleen al vele jaren een gerenommeerd bedrijf v.w.b. slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en anti-slip maken van alle natuursteen, maar ook op het gebied van Hydrofoberen en Anti-Grafitti kunnen wij U helpen. Hierbij maken wij gebruik van Faceal Oleo en PSS-20 die wij exclusief binnen de benelux mogen verwerken.

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact