Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

AZS Nederland, voor al uw onderhoud aan natuursteen, is ook te bezoeken.

Een routebeschrijving vindt u hieronder:

Uit de richting Nijmegen (Gelderland)

Neem de A73 van Nijmegen naar Venray. Neem afslag Venray-Noord. Bij de T-splitsing aan het einde van de afrit links en vervolgens direct bij kruispunt weer rechts N551 (Maasheseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten linksaf (tegenover Xerox). U rijdt het industrieterein Keizersveld op. De weg rechts blijven volgen. Neem de derde rechts en U vindt AZS op nummer 52c.

Uit de richting Venlo (Limburg)

Neem de A73 van Venlo naar Venray. Neem afslag Venray-Noord. Bij de T-splitsing aan het einde van de afrit links N551 (Maasheseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten linksaf (tegenover Xerox). U rijdt het industrieterein Keizersveld op. De weg rechts blijven volgen. Neem de derde rechts en U vindt AZS op nummer 52c.

Uit de richting Eindhoven (Noord- Brabant)

Neem vanuit Eindhoven de N270 (Deurneseweg) via Helmond en Deurne richting Venray. Rijd aan Venray voorbij en neem de A73 naar Nijmegen. Neem direct de eerst volgende afslag Venray-Noord. Bij de T-splitsing aan het einde van de afrit links N551 (Maasheseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten linksaf (tegenover Xerox). U rijdt het industrieterein Keizersveld op. De weg rechts blijven volgen. Neem de derde rechts en U vindt AZS op nummer 52c.

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact