Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Reiniging:

Doormiddel van een speciaal machinaal opborstel onderhoud, krijgen wij uw terras weer zoals nieuw. Met deze methode schuur je machinaal een klein laagje van de tegel waardoor de steen zijn oorspronkelijke kenmerken terug krijgt. Na dit proces reinigen wij uw terras nog met een intensieve reiniger die grotendeels de verontreiniging op en uit het gesteente haalt. Met deze methode gaat ook de: zwarte algen, groene algen, verontreiniging, vervuilde voegen, vlekken, olie, cementsluier, kalk en andere anorganische vervuiling weg. Na deze reiniging is het belangrijk dat met de tweede stap neemt, namelijk het beschermen.

Bescherming: 

Na het reinigen is het belangrijk dat er intensief beschermd word om deze grondige reiniging voor de toekomst te voorkomen. Met onze impregnerende, vuilafstotende ProStone F.O.H.D. Pro kunt u uw terras beschermen tegen al de soorten vervuiling die de natuur biedt. Met impregneren zorg je ervoor dat vuil zich nooit meer kan gaan hechten op de steen. Mocht de steen toch vervuild lijken, dan ligt het er enkel los op. Met water kunt u dit gemakkelijk verwijderen en hier komt dus geen mechanische reiniging meer aan te pas. Na verloop van tijd kan de impregneer slijten op plekken waar veel belasting is voor de vloer. Het is aan te raden om na het intensieve reinigen, jaarlijks licht te reinigen met ProStone Cekafix-M en weer licht te impregneren met ProStone F.O.H.D. Pro. 

Wilt u meer informatie betreft het reinigen en beschermen van uw terras, stuur dan een mail naar office@azsnederland.nl of bel naar 0478-513477

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact