Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Slijpen

Tijdens het slijpen van het marmer wordt er een kleine laag van de natuursteen afgeslepen zodat er een kras vrije laag ontstaat. Dit proces wordt uitgevoerd over de gehele vloer en wordt gedaan om gaten en verdere oneffenheden in het marmer te verwijderen. Naderhand komt op de vloer van natuursteen een beschermlaag die helpt bij het voorkomen van nieuwe beschadigingen. Dit wordt gedaan door het polijsten van de bovenste laag van de natuurstenen vloer. Nadat de natuursteen vloer is gepolijst kan er worden gekristalliseerd of geïmpregneerd.

Men begint met slijpen wanneer er beschadigingen zijn ontstaan door het gebruik van de natuurstenen vloer maar ook moet er gedacht worden aan het slijpen van de natuurstenen vloer wanneer de natuurstenen vloer ongelijk gelegd is. Dit slijpen wordt d.m.v. diamant schijven uitgevoerd en zorgt voor een fijn mooi, egaal en zijdeglans natuursteen.

informatie_buttonadvies_button

 

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina's:

 

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact