Natuursteen Krassen Verwijderen

Natuursteen krassen verwijderen

De uiteindelijke door U gewenste glans wordt gehaald door een vloer te polijsten. Polijsten is het verwijderen van krasjes, en het steeds fijner verdichten van het oppervlak. Hierdoor ontstaat een zijdeglans, ook wel gezoet genoemd. Indien U een hogere glans wenst is dit mogelijk door meerdere polijstgangen uit te voeren met speciale polijstschijven, eventueel aangevuld met poeders en vloeistof. Tevens houden wij ons bezig met natuursteen renovatie.

Korrelgrote:

  • verwijderen van de lichte krassen
  • 120 verdichten van het gesteente
  • 240 verdichten van het gesteente
  • 400 verdichten van het gesteente (dit is ongeveer niveau gezoet= ei- of zijdeglans)
  • 800 verdichten van het gesteente
  • 1800 verdichten van het gesteente
  • 3500 verdichten van het gesteente (max. verdichting technisch haalbaar)

Het gesteente is nu maximaal verdicht en vertoont een volle mooie hoogglans. De verdichting kan per gesteente sterk afwijken, dit heeft deels te maken met het soort gesteente en de gebruikte machine. De machines die wij gebruiken variëren in gewicht tussen de 150 kg tot 450 kg.

Wenst u meer info omtrent polijsten of natuursteen renovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het Slijpen en Schuren van uw vloer gebeurt door vakkundige specialisten met de juiste apparatuur. Het slijpen van de vloer is nodig als er beschadigingen zijn ontstaan of als de vloer ongelijk ligt.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven