Over AZS Nederland

AZS Nederland is al vele jaren de specialist in het slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en anti-slip maken van alle natuursteen en hardsteen.

AZS-Nederland

Ervaren en vakkundige specialisten

AZS Nederland is al vele jaren een gerenommeerd bedrijf v.w.b. slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en anti-slip maken van alle natuursteen en hardsteen. Onze opdrachtgevers zijn o.a.: natuursteenimporteurs en -bedrijven, bouwondernemingen, instellingen en particulieren door geheel Nederland. Deze samenwerking is op één grond gebaseerd en dat is kwaliteit. In nauw overleg met onze opdrachtgevers, zijn AZS-medewerkers dagelijks onderweg om deze kwaliteitsstandaard te handhaven. Elk soort natuursteen is door ons te behandelen, onafhankelijk van oppervlak, vloer, wand of gevel.

Onze waarden

AZS Nederland levert alleen de beste kwaliteit en voorziet u van een uitgebreide service en voorlichting. Het AZS Nederland machinepark is volledig uitgerust, mensen worden met regelmaat geschoold, om aan al deze wensen te kunnen en blijven voldoen. 

De beste kwaliteit

De kwaliteit van natuursteen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit.

Uitgebreide service

De meest uitgebreide service en voorlichting is de basis van uw vertrouwen in ons.

Jarenlange ervaring

De jarenlange ervaring die wij hebben en tentoongesteld in vele projecten, zal u zeker aanspreken.

Wat klanten over ons zeggen

Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
LEGMAN
PROJECT GRAFFITI VERWIJDEREN BINNENSTAD
Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!​
JANSSEN
VLOERREINIGING
Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS.
LINDA
REINIGING STENEN VLOER WINKELPAND

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven