Soorten Natuursteen

Soorten natuursteen

 Natuursteen is op vele plaatsen van toepassing. Zo hebben veel keukens een natuurstenen aanrecht. Hierbij wil men ook vaak een natuurstenen vloer om het gehele plaatje van een natuurstenen keuken af te maken.
 
Mensen die vaak natuursteen gebruiken houden het vaak niet alleen bij de keuken maar hebben bijvoorbeeld ook vaak buiten op het terras of in de tuin een natuurstenen terrasvloer. Bij het gebruiken van natuursteen in de tuin en in uw leefomgeving ontstaat er een veel levendigere omgeving dan voorheen. Vandaar dat men ook nog vaak in de badkamer gebruik maakt van een natuurstenen wand en of vloer. Deze vloer wordt vaak verwarmd en biedt een heerlijke warmte wanneer men het nodig heeft.
 
Maar net als elk ander materiaal vergaat de duurzaamheid door het gebruik van het product. Dit geldt ook bij natuursteen. Natuursteen is een product waarbij ook onderhoudt komt kijken. U kunt ervoor kiezen om diverse soorten van onderhoud te plegen. Voor deze soort diensten bent u bij het professionele bedrijf AZS op het juiste adres beland. Wij bieden u professioneel personeel aan die uw natuurstenen vloer, wand of gevel onderhouden door middel van kristalliseren, slijpen, impregneren, polijsten en reiniging van uw natuursteen.
 
 Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina’s:
 

Het Slijpen en Schuren van uw vloer gebeurt door vakkundige specialisten met de juiste apparatuur. Het slijpen van de vloer is nodig als er beschadigingen zijn ontstaan of als de vloer ongelijk ligt.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven