Natuursteen Kristalliseren

Natuursteen kristalliseren

Tijdens het kristalliseren van natuursteen wordt er een glanslaag aangebracht, men noemt dit ook wel verglazen. Tijdens het kristalliseren van uw natuursteen, wat alleen mogelijk is op een kalkhoudende vloer, worden de kalkdelen binnen de natuursteen omgezet in kwartsdelen. Tijdens deze reparatie wordt de toplaag van het natuursteen verdicht. Na de natuursteen behandeling beschikt uw elegante natuurstenen vloer weer over de hardheid, bescherming en juiste uitstraling die u bij het aanschaffen van de natuurstenen vloer had.

De voordelen van het kristalliseren van uw natuurstenen vloer houden hier nog niet op, het kristalliseren van uw natuursteen biedt ook nog een minder gevoelig oppervlak. Hiermee bedoelen we een betere bescherming tegen bijvoorbeeld middelen die het natuursteen kunnen beschadigen en of vlekken kunnen aanbrengen. Een ander voordeel is dat het natuurstenen oppervlak een stuk hygiënischer is dan voorheen dankzij het verdichte oppervlak. Tevens biedt de kristalliseerde natuursteen een mooie elegante glans waardoor u weer met een glimlach naar uw mooie natuurstenen vloer kunt kijken.

Het Kristalliseren van uw vloer gebeurt door vakkundige specialisten met de juiste apparatuur. 

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar top