Natuursteen Polijsten

Natuursteen polijsten zorgt voor een glanzend uiterlijk

Kiest u voor natuursteen polijsten, dan bent u zeker van een glanzend uiterlijk. Na enige tijd kan uw natuurstenen vloer er dof uit gaan zien en kunnen er ook krasjes en beschadigingen zichtbaar worden. Dit maakt uw vloer minder mooi. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat veel eigenaren van natuursteen voor een gepolijste afwerking kiezen. Na het polijsten van de vloer brengt het glanzende oppervlak een gevoel van nieuwheid en reinheid met zich mee. Ook draagt het polijsten van natuursteen voor een erg groot deel bij aan de duurzaamheid van de steen. Een gepolijste steen is immers minder poreus dan een andere soort afwerking.

Laat regelmatig uw natuurstenen vloer polijsten

Natuursteen polijsten op regelmatige basis vormt onderdeel van een standaard routine. Ervoor zorgen dat een steen een frisse glans krijgt, is relatief eenvoudig te doen. Ook als is dit makkelijk uit te voeren, het doet u alsnog goed om hier een specialist voor in te schakelen. U bent hierdoor zeker van de best mogelijke werkwijze en u hoeft niet te investeren in het materiaal. Of het nu maandelijks of jaarlijks is, een natuurstenen vloer polijsten kan op ieder moment voor u uit worden gevoerd.

Het polijsten van natuursteen wordt met deze technieken voor u uitgevoerd

Nu u meer weet wat de voordelen zijn van het polijsten van natuursteen, is de kans dat u dit graag uit wilt laten voeren door het team van AZS Nederland. Vandaag de dag zijn er verschillende manieren waarop het polijsten uit kan worden gevoerd, maar een van de meest gebruikte technieken is polijsten met polijst diamanten.

Met behulp van polijstdiamanten om steen te polijsten, kan het oppervlak van het materiaal geleidelijk glad worden gestreken. Hiermee wordt het glanzende uiterlijk bereikt. Polijst diamanten voor stenen materialen lijken veel op de korrel van schuurpapier voor hout. De persoon die de steen polijst, begint met diamanten met een grove korrel. Elke extra polijstgang heeft een hogere korrel dan de vorige. Naarmate de korrel toeneemt, verbetert de glans totdat uiteindelijk een volledige glans volledig kan worden bereikt. Bij niet geslepen vloeren kan ook eerst gekozen worden om deze eerst uit te vlakken. Hiervoor kunnen we uw natuurstenen vloer slijpen. Meer informatie over natuursteen slijpen vindt u hier.

Natuursteen polijsten prijs en informatie

U kunt allerlei soorten natuursteen laten polijsten. Zo kunt u bijvoorbeeld marmer polijsten en graniet polijsten. Wilt u meer informatie over natuursteen polijsten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met op ons voor een gratis adviesgesprek of een offerte. Wij voorzien u altijd van een uitgebreide service en voorlichting.

Het gesteente is nu maximaal verdicht en vertoont een volle mooie hoogglans. De verdichting kan per gesteente sterk afwijken, dit heeft deels te maken met het soort gesteente en de gebruikte machine. De machines die wij gebruiken variëren in gewicht tussen de 150 kg tot 450 kg.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar top