Natuursteen Polijsten

Natuursteen polijsten zorgt voor een glanzend uiterlijk

Kiest u voor natuursteen polijsten, dan bent u zeker van een glanzend uiterlijk. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat veel eigenaren van stenen oppervlakken voor een gepolijste afwerking kiezen. Het glanzende oppervlak brengt een gevoel van nieuwheid en reinheid met zich mee en het polijsten draagt voor een erg groot deel bij aan de duurzaamheid van de steen. Een gepolijste steen is immers minder poreus dan andere soorten afwerking.

Regelmatig natuursteen polijsten vormt onderdeel van een standaard routine

Natuursteen polijsten op regelmatige basis vormt onderdeel van een standaard routine. Ervoor zorgen dat een steen een frisse glans krijgt, is relatief eenvoudig te doen. Ook als is dit makkelijk uit te voeren, het doet u alsnog goed om hier een specialist voor in te schakelen. U bent hierdoor zeker van de best mogelijke werkwijze en u hoeft niet te investeren in het materiaal. Of het nu wekelijks, dagelijks of maandelijks is, natuursteen polijsten kan op ieder moment voor u uit worden gevoerd.

Een natuursteen vloer polijsten wordt met deze technieken voor u uitgevoerd

Nu u meer weet wat de voordelen zijn aan een natuursteen vloer polijsten, is de kans dat u dit graag uit wilt laten voeren door het team van AZS Nederland. Vandaag de dag zijn er verschillende manieren waarop het polijsten uit kan worden gevoerd, maar een van de meest gebruikte technieken is polijsten met polijst diamanten.

Met behulp van polijstdiamanten om steen te polijsten, kan het oppervlak van het materiaal geleidelijk glad worden gestreken. Hiermee wordt het glanzende uiterlijk is bereikt. Polijst diamanten voor stenen materialen lijken veel op de korrel van schuurpapier voor hout. De persoon die de steen polijst, begint met diamanten met een grove korrel. Elke extra polijstgang heeft een hogere korrel dan de vorige. Naarmate de korrel toeneemt, verbetert de glans totdat uiteindelijk een volledige glans volledig kan worden bereikt.

Bij niet geslepen vloeren kan ook eerst gekozen worden om deze eerst uit te vlakken zie natuursteen polijsten.

Wilt u meer informatie over natuursteen polijsten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met op ons voor een gratis adviesgesprek of een offerte. Wij voorzien u altijd van een uitgebreide service en voorlichting.

Meer informatie over natuursteen slijpen vindt u hier.

Het gesteente is nu maximaal verdicht en vertoont een volle mooie hoogglans. De verdichting kan per gesteente sterk afwijken, dit heeft deels te maken met het soort gesteente en de gebruikte machine. De machines die wij gebruiken variëren in gewicht tussen de 150 kg tot 450 kg.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar top