Marmer Polijsten

Marmer polijsten voor een glanzend resultaat

Wanneer u kiest voor marmer polijsten, dan bent u zeker van een glanzend resultaat. Marmer is een heel populaire natuursteensoort die uw huis een chique uitstraling geeft. Het is een rustgevende steensoort die vaak wordt gebruik voor de vloer of het keukenblad. Met het juiste onderhoud en de juiste behandeling zal het marmer jarenlang zijn glans behouden. Maar bij ongelukjes en het gebruik van ongeschikte schoonmaak producten zal marmer dof worden. Ook kan er in uw marmeren vloer of keukenblad na verloop van tijd krasjes of beschadigingen zichtbaar worden. Na het polijsten van het marmer door AZS Nederland is uw vloer weer glanzend en minder poreus.

Wanneer is het tijd om marmer te polijsten?

Marmer polijsten doet u wanneer het niet meer glanst. Met verloop van tijd zult u op het marmer doffe plekken en krassen gaan zien. Het is dan tijd om te beginnen met polijsten. Natuursteen polijsten wordt door AZS Nederland op een zeer professionele manier gedaan. Ons team zorgt ervoor dat de glans van uw marmer hersteld wordt. Wij zullen de marmeren vloer polijsten totdat de natuurlijke schoonheid van het marmer terug komt.

Laat regelmatig uw marmeren vloer polijsten

Er zijn een aantal redenen die ervoor zorgen dat marmer dof wordt. Na jarenlang gebruik kan het marmer ruw worden. Dit komt door het zand en vuil dat op de vloer gaat schuren. Het is een natuurlijk slijtage proces aangezien u altijd wel zand en vuil meeneemt vanuit buiten. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw marmeren vloer te polijsten. Zeker wanneer u ziet dat er krasjes inkomen of het dof begint te worden.

Ook is het belangrijk dat u schoonmaakproducten gebruikt die speciaal voor marmer gemaakt zijn. Producten met zuur erin kunnen het marmer beschadigen. Marmer bevat kalk en de producten die zuur bevatten zullen de kalk oplossen. Het zal dof worden en vervolgens dient u het marmer te polijsten.

Marmer polijsten door AZS Nederland

AZS Nederland is uw partner voor het polijsten van natuursteen zoals marmer. Wilt u meer informatie over marmer polijsten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of een offerte. Een van onze vakmensen komt dan bij u langs om het marmer te inspecteren. Aan de hand van deze grondige inspectie kunnen we u de beste behandeling bieden.

Wanneer u bijvoorbeeld een niet geslepen vloer heeft, dan dient deze eerst uitgevlakt te worden. Hiervoor kunnen we uw natuurstenen vloer slijpen. Meer informatie over natuursteen slijpen vindt u op onze website. Na het marmer polijsten zal er in de meeste gevallen geïmpregneerd moeten worden om zo te voorkomen dat er in de toekomst veel onderhoud moet worden gepleegd. Natuursteen impregneren moet u niet zien als middel nadat de schade al is aangericht. Nee, het impregneren van uw natuursteen zult u moeten zien als een hulpmiddel om eventueel toekomstige schade te verminderen en het onderhoud aan uw natuurstenen vloer makkelijker te maken.

Het gesteente is nu maximaal verdicht en vertoont een volle mooie hoogglans. De verdichting kan per gesteente sterk afwijken, dit heeft deels te maken met het soort gesteente en de gebruikte machine. De machines die wij gebruiken variëren in gewicht tussen de 150 kg tot 450 kg.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar top