Natuursteen repareren

Natuursteen reparatie door AZS Nederland

AZS Nederland is dé specialist in natuursteen reparatie en renovatie. Wij van AZS kunnen uw natuursteen repareren zodat u erna nog jarenlang ervan kunt genieten. Onder natuursteen verstaan we prachtige soorten stenen zoals marmer, graniet, hardsteen en leisteen. Deze natuursteensoorten zijn veelzijdige producten. U kunt het voor verschillende doeleinden gebruiken. Vaak wordt het in het interieur gebruikt, zoals een natuurstenen vloer, aanrechtblad, eettafel of badkamermeubel.

Deze producten worden vaak dagelijks gebruikt. Na enkele jaren kan er gebruikersschade ontstaan. Natuursteen is zeer robuust dus het raakt niet snel beschadigd. Maar als dit wel gebeurt moet u zo snel mogelijk het natuursteen repareren. Zo kunt u voorkomen dat het verder gaat beschadigen. Onder beschadigingen verstaan we kleine scheurtjes, diepe krassen of afgebroken stukjes natuursteen.

Natuursteen vloer renoveren en beschermen

Wij kunnen kleine beschadigingen in natuursteen repareren met reparatiehars. Als we een grote reparatie moeten uitvoeren zullen we het natuursteen schuren en polijsten. De specialisten van AZS zorgen ervoor dat dit op een professionele manier gebeurt. Er wordt gebruik gemaakt van de juiste machines en gereedschappen. Voor het renoveren van natuursteen is er passie en vakmanschap nodig.

Alle krasjes en beschadigingen van het natuursteen worden weggeschuurd. Het zal er dan weer als  nieuw uit zien en weer prachtig glinsteren. Hierna zullen we uw natuursteen polijsten. Dit zorgt ervoor dat uw natuursteen weer mooi glanst. Tijdens het polijsten kunt u de uitstraling zelf bepalen. Het oppervlakte wordt naar uw wens afgewerkt. De verschillende uitstralingen zijn matglans, zijdeglans en hoogglans. Hardsteen repareren en polijsten is belangrijk, maar vergeet niet dat het ook beschermd moet worden. Dit doen we met een proces genaamd natuursteen impregneren. Na de reparatie van uw natuursteen is belangrijk om het goed te onderhouden.

Een scheur in hardsteen repareren

Een scheur in hardsteen repareren behoort ook tot onze specialismes. Een scheur in hardsteen komt het vaakst voor bij een aanrechtblad. Hierbij is het repareren goedkoper dan het gehele aanrechtblad vervangen. Laat de scheur zo snel mogelijk repareren en voorkom dat er vuil in komt.

Vrijblijvend advies over natuursteen reparatie

Wilt u nu een natuurstenen vloer, aanrechtblad of natuursteen dorpel repareren. Neem dan contact op met de natuursteen renovatie specialisten van AZS Nederland. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om de scheur of beschadiging te inspecteren. De kosten van een reparatie zijn per situatie verschillend. Na deze grondige inspectie kunnen wij u dan ook een advies geven over de beste behandelmethode. Neem vrijblijvend contact op.

Het Slijpen en Schuren van uw vloer gebeurt door vakkundige specialisten met de juiste apparatuur. Het slijpen van de vloer is nodig als er beschadigingen zijn ontstaan of als de vloer ongelijk ligt.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven