Marmer repareren

Marmer repareren op een professionele wijze

Marmer is een prachtige natuursteen maar het is ook zeer kwetsbaar. Er kunnen namelijk beschadigingen ontstaan. Gelukkig kunt u marmer eenvoudig laten repareren. We raden dan ook aan dat u bijvoorbeeld een scheur in uw marmer laat repareren. Wanneer er scheuren zichtbaar worden kan er namelijk vuil en vocht binnendringen. Dit kan leiden tot verdere beschadigingen. Het is dus belangrijk om marmer op tijd te laten repareren. AZS Nederland is uw reparatie en renovatie specialist.  Onze medewerkers zijn specialisten in het renoveren en behandelen van marmer. Er wordt ervoor gezorgd dat de marmeren vloer van uw bedrijf of huis weer prachtig glanst.

Hoe raakt marmer beschadigd

In een bedrijfsomgeving worden marmeren vloeren vaak dagelijks intensief gebruik. Er ontstaat dan slijtage. Na enkele jaren zullen er dan afgebroken delen en scheuren ontstaan. Dit is normaal voor natuursteen. Wij moeten dan het gebroken marmer renoveren. Dit dient  op een professionele manier te gebeuren. Er moet gebruik worden gemaakt van de juiste gereedschappen en machines. Marmer renoveren is een vakwerk. AZS is specialist op dit gebied.

Marmer renoveren door AZS

Als uw marmer een scheur bevat, dan moet u zo snel mogelijk de scheur in het marmer laten repareren. Hoe doen de professionals van AZS dit? De renovatie van een marmeren vloer kan gedaan worden door middel van twee technieken. De eerste techniek is met een steenlijm reparatie kit. Dit is geschikt voor vloeren, tafels – of aanrechtbladen. De steenlijm wordt gemengd met kleurstof. In de vorm van een pasta wordt het aangebracht op het marmer. Het uithardingsproces hiervan is zeer snel.

Wij kunnen ook marmer repareren met een reparatie of restauratie mortel. Deze techniek is geschikt voor gevels en marmeren rozetten of ornamenten. Er wordt reparatiemortel toegevoegd aan het marmer. De reparatiemortel bevat de juiste kleurstoffen. We kunnen elke kleur marmer hiermee renoveren.

Marmeren vloer repareren en beschermen

Na het marmer gerepareerd te hebben, zullen we het vervolgens beschermen, zodat u er weer jarenlang plezier van heeft. Zo gaat uw natuursteen veel langer mee. Eerste zullen we het natuursteen schuren. Daarna moeten we het marmer polijsten. Als laatst is het belangrijk om het natuursteen te impregneren.

Meer informatie over het repareren van marmer

Of u nu een scheur in marmer wilt laten repareren, gebroken marmer wilt laten repareren of uw marmeren vloer wilt laten repareren, AZS Nederland is dé renovatie specialist. Wilt u meer informatie over marmer renoveren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw marmeren vloer of aanrechtblad? Neem dan contact met op ons voor een gratis adviesgesprek of een offerte. Een van onze vakmensen komt dan bij u langs om het marmer te inspecteren. Door goed te kijken naar de soort beschadiging kunnen wij u het beste een advies geven over de juiste behandelmethode.

Het Slijpen en Schuren van uw vloer gebeurt door vakkundige specialisten met de juiste apparatuur. Het slijpen van de vloer is nodig als er beschadigingen zijn ontstaan of als de vloer ongelijk ligt.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven