Natuursteen Slijpen

Natuursteen slijpen: professionele natuursteen vloerrenovatie

Is uw natuursteenvloer beschadigd of ergert u zich aan hoogteverschillen in uw vloer? Natuursteen slijpen is een specialistische klus waardoor uw natuursteen vloer weer vlak en glanzend wordt. Tijdens het slijpproces komt nauwelijks stof vrij dankzij het gebruik van water. De specialisten van AZS Nederland zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw oogt. Of het nu gaat om hardsteen slijpen, leisteen slijpen, marmer slijpen, graniet slijpen, travertin slijpen of kwartsiet slijpen, wij weten welke behandeling uw vloer nodig heeft. Voor iedere natuursteen renovatie bent u bij AZS Nederland aan het juiste adres.

Wanneer kiest u voor natuursteen slijpen?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor het slijpen van uw natuursteenvloer. U kiest voor het slijpen van natuursteen bij:

  • Beschadigingen, zoals putten en diepe krassen, verwijderen
  • Hoogteverschil dat u wilt wegwerken
  • Een doffe vloer die u wilt laten stralen

Wij schuren een klein gedeelte van de toplaag van uw natuursteenvloer. Dit heeft als voordeel dat er een nieuwe laag van het natuursteensteen tevoorschijn komt. Hierin zijn geen krassen, vlekken en kale plekken zichtbaar, waardoor uw vloer weer helemaal als nieuw oogt. Ook worden kleine hoogteverschillen tussen de tegels weggenomen. Hierdoor ziet de vloer er uit als één geheel, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Natuursteen slijpen is dus een goede oplossing bij diverse problemen met uw huidige natuursteenvloer.

Hoe werkt het slijpen van natuursteen?

Wij werken met professionele machines en diamantschijven voor een optimaal resultaat. Deze machines zorgen ervoor dat er een nauwkeurig laagje van de vloer wordt geslepen. Tijdens het slijpen worden de diamantschijven gekoeld met water. Dit zorgt ervoor dat u geen last heeft van stofontwikkeling. AZS Nederland staat bekend om het gebruik van nauwkeurige slijptechnieken. Deze voeren wij uit met uiterste precisie en professionaliteit, zodat u profiteert van een prachtig eindresultaat. Natuursteen slijpen heeft diverse voordelen voor uw vloer:

  • Uw vloer is optisch altijd schoon
  • Het gehele oppervlak kan een hoog glansniveau hebben uiteraard keuze klant
  • Minder vuile voegen doordat water niet in de voegen blijft staan
  • Minder natwissen mogelijk
  • Eenvoudig machinaal te reinigen
natuursteen slijpen

 

Advies over natuursteen slijpen?

Of het nu gaat om hardsteen slijpen, leisteen slijpen, marmer slijpen, graniet slijpen, travertin slijpen of kwartsiet slijpen, wij weten welke behandeling uw vloer nodig heeft!

Wilt u advies over natuursteen slijpen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met op ons voor een gratis adviesgesprek of een offerte. Een van onze vakmensen komt dan bij u langs om het natuursteen te inspecteren. Aan de hand hiervan kunnen wij u het beste advies geven over de behandelmethode. 

Het Slijpen en Schuren van uw vloer gebeurt door vakkundige specialisten met de juiste apparatuur. Het slijpen van de vloer is nodig als er beschadigingen zijn ontstaan of als de vloer ongelijk ligt.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven