Terras reinigen

Terras reinigen

Reiniging:

Doormiddel van een speciaal machinaal opborstel onderhoud, krijgen wij uw terras weer zoals nieuw. Met deze methode schuur je machinaal een klein laagje van de tegel waardoor de steen zijn oorspronkelijke kenmerken terug krijgt. Na dit proces reinigen wij uw terras nog met een intensieve reiniger die grotendeels de verontreiniging op en uit het gesteente haalt. Met deze methode gaat ook de: zwarte algen, groene algen, verontreiniging, vervuilde voegen, vlekken, olie, cementsluier, kalk en andere anorganische vervuiling weg. Na deze reiniging is het belangrijk dat met de tweede stap neemt, namelijk het beschermen.

Bescherming: 

Na het reinigen is het belangrijk dat er intensief beschermd word om deze grondige reiniging voor de toekomst te voorkomen. Met onze impregnerende, vuilafstotende ProStone F.O.H.D. Pro kunt u uw terras beschermen tegen al de soorten vervuiling die de natuur biedt. Met impregneren zorg je ervoor dat vuil zich nooit meer kan gaan hechten op de steen. Mocht de steen toch vervuild lijken, dan ligt het er enkel los op. Met water kunt u dit gemakkelijk verwijderen en hier komt dus geen mechanische reiniging meer aan te pas. Na verloop van tijd kan de impregneer slijten op plekken waar veel belasting is voor de vloer. Het is aan te raden om na het intensieve reinigen, jaarlijks licht te reinigen met ProStone Cekafix-M en weer licht te impregneren met ProStone F.O.H.D. Pro. 

Wilt u meer informatie betreft het reinigen en beschermen van uw terras, stuur dan een mail naar office@azsnederland.nl of bel naar 0478-513477

Het Slijpen en Schuren van uw vloer gebeurt door vakkundige specialisten met de juiste apparatuur. Het slijpen van de vloer is nodig als er beschadigingen zijn ontstaan of als de vloer ongelijk ligt.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven