AZS NEDERLAND

Natuursteen Onderhoud & Renovatie

Renovatie of Onderhoud aan uw Natuursteen?

- ONZE WERKWIJZE VOOR BEHANDELING VAN NATUURSTEEN -

AZS-Nederland

Natuursteen Slijpen

Tijdens het slijpen van het marmer wordt er een kleine laag van de natuursteen afgeslepen zodat er een kras vrije laag ontstaat.

AZS-Nederland

Natuursteen Polijsten

U vraagt zich misschien af hoe andere mensen zo'n mooie glans op hun natuurstenen vloer krijgen. Dit komt door het polijsten.

AZS-Nederland

Natuursteen Kristalliseren

Tijdens het kristalliseren van natuursteen wordt er een glanslaag aangebracht zodat het weer de juiste hardheid, bescherming en uitstraling heeft.

AZS-Nederland

Natuursteen Impregneren

Na het slijpen en of het polijsten zal er in de meeste gevallen geïmpregneerd moeten worden zodat de kwaliteit nog jarenlang hoog blijft.

Meer informatie of een gratis adviesgesprek?

- OVER AZS NEDERLAND -

Schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn zaken waar u als consument terecht
grote waarde aan hecht
voor wat betreft uw natuursteen.

Voor ons is dit inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Of het nu gaat om vloeren, wanden en gevels, onze expertise staat garant voor een tevreden klant. De jarenlange ervaring die AZS Nederland bezit en heeft tentoongesteld in vele projecten, zal u zeker aanspreken als u overgaat tot het restaureren van uw natuursteen. Of het nu marmer, hardsteen, graniet, travertin, leisteen of kwartsiet is. Voor alles wat met deze steensoorten te maken heeft kunt u bij ons terecht,  zeker voor uw natuursteen renovatie. De meest uitgebreide service en voorlichting is de basis van uw vertrouwen in ons. 

Hoge kwaliteit en oplevering

Door jarenlange ervaring in het vak en goed geschoold personeel kunnen wij een hoge kwaliteit bieden. Tegen een aantrekkelijke prijs met een gratis advies op maat!

Meer dan 30 jaar ervaring​

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het vak. Mede daardoor kunnen we uitstekend advies uitbrengen en u van de beste service voorzien!

Uitgebreide Service
en advies

Wij leveren altijd eerst een passend advies. Maatwerk wat bij uw situatie past. Gedurende en na het proces kunt u rekenen op een uitgebreide service vanuit ons!

- WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN -

Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
LEGMAN
PROJECT GRAFFITI VERWIJDEREN BINNENSTAD
Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!​
JANSSEN
VLOERREINIGING
Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS.
LINDA
REINIGING STENEN VLOER WINKELPAND

- WIJ HEBBEN AL GEWERKT VOOR -

- OFFERTE OF MEER INFORMATIE? -

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Scroll naar boven