Hardsteen

Hardsteen

Hardsteen is een veel gebruikte natuursteen soort, die wordt gebruikt binnen veel verschillende toepassingen. Zo hebben mensen vaak hardstenen vloeren binnen hun sanitair of hun badkamer. Hier heeft de hardsteen vaak een kleine oppervlakte.

Echter heeft men ook vaak hardstenen hallen, deze oppervlakte is uiteraard een stuk groter dan die van een badkamer. Een professioneel bedrijf wat veel geld en tijd besteedt aan het uiterlijk van hun organisatie kijkt vaak niet naar vloerbedekking om de kosten te besparen.Zij willen meteen over naar hardstenen vloeren wat natuurlijk erg mooi oogt voor de binnenkomende klanten en of bezoekers.

U dient echter uw hardstenen vloer ook goed te onderhouden om zijn prachtige uitstraling te behouden. En daar komt AZS om de hoek kijken, wij bieden u een uitgebreid pallet aan diensten om uw hardstenen vloer optimaal te houden.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina’s:

Het Slijpen en Schuren van uw vloer gebeurt door vakkundige specialisten met de juiste apparatuur. Het slijpen van de vloer is nodig als er beschadigingen zijn ontstaan of als de vloer ongelijk ligt.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven