Onze diensten

Onderstaand een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Voor meer informatie kunt u doorklikken op een specifieke dienst. 

01.

Natuursteen slijpen

Is uw natuursteenvloer beschadigd of ergert u zich aan hoogteverschillen in uw vloer? Natuursteen slijpen is een specialistische klus waardoor uw natuursteen vloer weer vlak en glanzend wordt.

02.

Natuursteen impregneren

Door natuursteen te impregneren, blijft het materiaal langer beschermd tegen het indringen van water en vuil. Hierdoor is een natuurstenen vloer makkelijker in het dagelijks onderhoud en sneller te reinigen.

03.

Natuursteen polijsten

Natuursteen polijsten op regelmatige basis zorg ervoor dat het steen een frisse glans krijgt en als nieuw oogt. Schakel een specialist in om zeker te zijn van de best mogelijke werkwijze en het beste resultaat.

04.

natuursteen kristalliseren

Bij het kristalliseren van natuursteen wordt de toplaag van het natuursteen verdicht. Na de natuursteen behandeling beschikt uw natuurstenen vloer weer over de hardheid, bescherming en juiste uitstraling die u bij het aanschaffen van de natuurstenen vloer had.

05.

Hydrofoberen

Het hydrofoberen van de gevel, ofwel impregneren van een gevel, metselwerk of een muur houdt in dat er een speciale waterafstotende laag aangebracht wordt. Dit middel dringt door tot in de gevel, dakpannen en het metselwerk zelf, waardoor het materiaal waterdicht gemaakt wordt.

06.

Terras Reinigen

Na het reinigen van het terras is het belangrijk dat er intensief beschermd word om deze grondige reiniging voor de toekomst te voorkomen. Door middel van het professioneel impregneren kunt u uw terras beschermen tegen al de soorten vervuiling die de natuur biedt.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven