Granito vloer herstellen

Granito vloer herstellen in uw woning

Een granito vloer zie je voornamelijk terug bij jaren 30 woningen. Voornamelijk in de gang en in de wc worden deze vloeren nog gebruikt. Het is dan ook een authentieke vloer. Maar niet alleen op deze plekken wordt het gebruikt. Het wordt vaak ook gebruikt in de badkamer, aangezien het een naadloze vloer is. Ook kan graniet gebruikt worden als keukenvloer, keukenblad, of als tafelblad. Bevat uw granito vloer beschadigingen, hoogteverschil of is het dof geworden? Dan kunt u uw granito vloer laten herstellen door AZS Nederland.

Hoe wij uw granieten vloer herstellen

AZS Nederland is uw specialist op het gebied van natuursteen renovatie en reparatie. Het is een secuur werkje, dus u doet er goed aan om dit uit te laten besteden door een vakspecialist. Onze specialisten kunnen beschadigingen, dofheid, scheuren en gaten herstellen of repareren. Hierna wordt uw granieten vloer geschuurd en gepolijst zodat het weer jarenlang mee gaat.

Wij kunnen uw granieten vloer op verschillende manieren herstellen, namelijk op de traditionele manier of op een versnelde manier.

Granito vloer herstellen op een traditionele manier gebeurd door verschillende soorten marmerkorrels te mengen. De kleuren wordt bepaald aan de hang van de bestaande granieten vloer. Het wordt daarna dan met cement en kleurpigmenten gemengd. Dit mengsel wordt aangebracht en het granito wordt ingeboet. Nadat het droog is kan het geschuurd worden en gepolijst.

De versnelde manier voor het herstellen van uw granieten vloer wordt met steenlijn opgelost. De marmerkorrels en kleurpigmenten worden samen gemengd met steenlijm. Wanneer dit aangebracht is, kan uw vloer op dezelfde dag nog geschuurd worden. Dit komt doordat het zeer snel droogt. Bij de traditionele manier kan uw granito vloer pas na enkele dagen afgewerkt worden. Met de versnelde manier kan dit na enkele uren al.

Granito vloer herstellen en afwerken

Nadat uw granito vloer is hersteld, wordt deze ook nog geschuurd en gepolijst. AZS Nederland is dé expert in natuursteen renovatie, dus ook in natuursteen schuren en natuursteen polijsten. Door het schuren en polijsten zal de vloer weer glinsteren. Zo komt de natuurlijke schoonheid weer tot voorschijn. Bij het nat schuren komt er geen stof vrij. Dit komt doordat wij gebruik maken van speciale machines.

Meer informatie over uw granieten vloer herstellen

Benieuwd wat we voor uw granieten vloer kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze vakmensen komt dan bij u langs om uw granieten vloer te inspecteren. Aan de hand van deze grondige inspectie kunnen wij u het beste advies geven over de behandelmethode. Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

Het gesteente is nu maximaal verdicht en vertoont een volle mooie hoogglans. De verdichting kan per gesteente sterk afwijken, dit heeft deels te maken met het soort gesteente en de gebruikte machine. De machines die wij gebruiken variëren in gewicht tussen de 150 kg tot 450 kg.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven