Natuursteen schuren

Wanneer natuursteen schuren?

Merkt u door de jaren heen dat uw natuurstenen vloer zijn glans verliest? Of is uw natuurstenen vloer of keukenblad beschadigd met krassen? Dan is natuursteen schuren een uitstekende optie om deze problemen op te lossen. Ook wanneer er verzakkingen of grote oneffenheden te zien zijn, dan kan het schuren, ook wel natuursteen slijpen genoemd, de passende oplossing zijn. Daarbij is wel enige expertise vereist zodat het natuursteen schuren probleemloos verloopt.

Alle soorten natuursteen geschikt om te schuren

Of u nou marmer wilt schuren wilt of een andere natuurstenen vloer wilt schuren; alle soorten natuursteen kunnen geslepen worden. Het schuren wordt verricht met behulp van professionele schuurmachines. Deze komen in allerlei verschillende soorten en maten voor, waardoor elke natuurstenen vloer schuren mogelijk is.

Hoe werkt natuursteen schuren precies?

Wij werken met professionele machines en diamantschijven voor een optimaal resultaat. Deze machines zorgen ervoor dat er een klein gedeelte van de toplaag van uw natuurstenen vloer of marmeren vloer wordt geschuurd. Dit zorgt ervoor dat er een nieuwe laag tevoorschijn komt waarbij geen krassen, vlekken of beschadigingen zichtbaar zijn.

Onze professionele machines zorgen tijdens het natuursteen schuren ervoor dat er geen stof vrijkomt. Dit komt doordat de diamantschijven gekoeld worden met water. AZS Nederland staat bekend om het gebruik van nauwkeurige slijptechnieken. Deze voeren wij uit met uiterste precisie en professionaliteit, zodat u profiteert van een prachtig eindresultaat.

De afwerking na een marmeren vloer schuren

Na het schuren van de vloer, is uw vloer nog niet klaar. De natuurstenen vloer moet namelijk nog afgewerkt worden zodat in de nabije toekomst er niet nogmaals beschadigingen of oneffenheden in de vloer optreden. Daarom wordt het natuursteen gepolijst.

Persoonlijk advies over natuursteen schuren

Of het nu gaat om een marmeren vloer schuren, een natuurstenen vloer schuren of een natuurstenen aanrechtblad schuren, wij weten welke behandeling uw vloer nodig heeft. Wilt u meer informatie over natuursteen slijpen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met op ons voor een gratis adviesgesprek of een offerte. Een van onze vakmensen komt dan bij u langs om het natuursteen te inspecteren. Aan de hand van deze grondige inspectie kunnen wij u het beste advies geven over de behandelmethode. Bij lichte beschadigingen is natuursteen schuren namelijk niet noodzakelijk. Hierbij zou polijsten al voldoende kunnen zijn. Meer informatie over natuursteen polijsten vindt u op onze website.

Het Slijpen en Schuren van uw vloer gebeurt door vakkundige specialisten met de juiste apparatuur. Het slijpen van de vloer is nodig als er beschadigingen zijn ontstaan of als de vloer ongelijk ligt.

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven