Losse tegels vastzetten

Losse tegels vastzetten? Echt een klus voor de expert!

Bent u gefrustreerd door die ene losse tegel die steeds weer onder uw voeten schuift of tikt? Bij AZS Nederland begrijpen we hoe belangrijk het is om uw natuurstenen vloer of wand in perfecte staat te houden. Losse tegels vastzetten en natuursteenrenovatie doen wij al meer dan 20 jaar. Ons team van ervaren vakmensen heeft daardoor alle kennis en expertise om te werken met kostbaar natuursteen. Of het nu gaat om een enkele loszittende vloertegel of meerdere tegels, wij zorgen ervoor dat ze stevig en naadloos worden hersteld.

Wacht niet met losse vloertegels vastzetten

Loszittende vloertegels kunnen meer problemen veroorzaken dan alleen irritatie. Ze vormen een potentieel gevaar voor bewoners en bezoekers van uw pand. Het risico op struikelen, vallen en letsel neemt aanzienlijk toe wanneer tegels niet stevig op hun plaats zitten. Daarnaast kan het losraken van vloertegels de omliggende tegels beschadigen of verzwakken, wat uiteindelijk kan leiden tot grotere renovatiekosten.
Snel uw losse vloertegels vastzetten? Bij AZS Nederland begrijpen we het belang van veiligheid en kwaliteit, en daarom bieden we een snelle en effectieve oplossing om loszittende tegels te herstellen. Laat ons uw vloeren weer stabiel en stevig maken, zodat u weer gemoedsrust hebt en een veilige omgeving creëert. Is het nodig om de vloer daarna te slijpen of polijsten, dan hebben wij daar ook alle nodige kennis en apparatuur voor.

Loszittende tegels vastzetten met 3 componenten vloeistof

Doormiddel van onze speciale 3 componenten vloeistof kunnen wij uw losse tegel weer vastzetten. Onder druk injecteren wij in de voegen naast de loszittende tegel waardoor er een vloeistof onder de tegel trekt. De vloeistof functioneert als opvuller en verlijmer van de tegel aan de ondergrond.

Natuursteen- en tegelrenovatie door AZS Nederland

Neem vandaag nog contact op en laat ons helpen bij het vastzetten van losse tegels, zodat uw vloeren en wanden er weer als nieuw uitzien. Ook voor andere beschadigingen aan natuursteen, zoals krassen en doffe plekken bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en wij voorzien u zo snel mogelijk van een prijsopgave. Wilt u meer informatie? Mail dan naar office@azsnederland.nl of bel naar 0478-513477

Waarom uw losse tegels laten vastzetten door AZS Nederland?

losse tegels vastzetten

Ons Werkproces

01.

Adviesgesprek

Wij voorzien u van het juiste advies door onze ervaren specialisten. Een uitgebreide service en voorlichting leidt tot het beste resultaat.

02.

Offerte

Zodra u tevreden bent over de diensten die wij u kunnen aanbieden, voorzien wij u van een geheel vrijblijvende offerte.

03.

Werkzaamheden

Bent u tevreden met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen we ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Scroll naar boven