Vele jaren ervaring
Uitgebreide service en voorlichting
Kwaliteit natuursteen

Hardsteen

Hardsteen is een veel gebruikte natuursteen soort, die wordt gebruikt binnen veel verschillende toepassingen. Zo hebben mensen vaak hardstenen vloeren binnen hun sanitair of hun badkamer. Hier heeft de hardsteen vaak een kleine oppervlakte.

Echter heeft men ook vaak hardstenen hallen, deze oppervlakte is uiteraard een stuk groter dan die van een badkamer. Een professioneel bedrijf wat veel geld en tijd besteedt aan het uiterlijk van hun organisatie kijkt vaak niet naar vloerbedekking om de kosten te besparen.Zij willen meteen over naar hardstenen vloeren wat natuurlijk erg mooi oogt voor de binnenkomende klanten en of bezoekers.

U dient echter uw hardstenen vloer ook goed te onderhouden om zijn prachtige uitstraling te behouden. En daar komt AZS om de hoek kijken, wij bieden u een uitgebreid pallet aan diensten om uw hardstenen vloer optimaal te houden.

informatie_buttonadvies_button

 

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan eens op onderstaande pagina's:

 

Referenties

-- |Polijsten aankomsthal Bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd!
Legman | Project graffiti verwijderen binnenstad Prima bedrijf. We hebben nergens omkijken naar gehad en alles is zeer netjes uitgevoerd. Bovendien veel goedkoper dan de meeste andere bedrijven die graffiti verwijderen.
Linda |Reiniging stenen vloer winkelpand Zeer snelle reactie die past bij de concurrerende prijs. De vloeren van onze winkel zien er gewoon weer SUPER uit! Bedankt AZS
Janssen |Vloerreiniging Wat een topbedrijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze vakmannen! Onze vloer is weer als nieuw. De vloer is weer glanzend en grondig gereinigd. AZS, bedankt hiervoor! De prijs was trouwens ook goed. Kortom, AZS is voor iedereen aan te raden. Ga zo door!
AZS Nederland Keizersveld 52c 5803 AN Venray
+31 (0) 478 568055
+31 (0) 478 512 691 office@azsnederland.nl
Contact